, , , ,

Fshirëse Tabele 001


Fshirëse tabele.Fshin cdo lloj markeri. Përdoret mbi tabela dhe është shumë cilësore. Markerat mund ti vendosni mbi fshirëse pasi është e diznjuar në këtë mënyrë.

80L

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Fshirëse Tabele 001”

Nuk ka komente akoma.