, , ,

Tabela 60×90 me këmbë

(1 shqyrtim nga klient)

Tabela të mëdha Whiteboard me përmasa 60 cm me 90 cm. Të përshtatshme për të vendosur flipchart dhe për të shkruar me markera. Këmbët janë lehtësisht të përshtashme për tu ulur ose ngritur në lartësinë që ju dëshironi.

6,500L

Bazuar në 1 vlerësim

1.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
1

Shto një vlerësim

  1. Treva

    Hi, this is Jenny. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/y9qwxhs4

    Treva