, ,

Fletore Ilijanum Exlusive


Fletore Ilijanum Exlusive me fletë 80 gram me kapak të përbërë nga karton I trashë. Fleta e parë e fletores është e ideuar në formën e një etikete me të gjitha të dhënat e përdoruesit. Bardhësia e fletës bën që shkrimi juaj të duket shumë bukur dhe qartë. I gjeni me 96 fletë matematike, shkrimi si dhe te bardha.

80L

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Fletore Ilijanum Exlusive”

Nuk ka komente akoma.