,

Makinë llogaritëse DS-9822H

(1 shqyrtim nga klient)

Makinë llogaritëse DS-9822H e cila funksionon me energjinë e dritës dhe me bateri. Me 12 numra që shfaqen në ekran. Ka të gjitha funksionet që iu nevoiten.Taste plastike me numra të mëdhenj.

900L

Bazuar në 1 vlerësim

1.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
1

Shto një vlerësim

  1. wnchwgwvuj

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    wnchwgwvuj