Libërlidhëse elektrike

(1 shqyrtim nga klient)

Makinë libërlidhje ELEKTRIKE është një nga libërlidhësit më të mirë dhe cilësor.
Makina ELEKTRIKE është gjithashtu i aftë të punojë deri në 18-20 fletë letre (në varësi të trashësisë së letrës) në një kohë dhe librat deri në 2 cm të trashë. Përbëhet nga material metalik i fortë.
Një zgjedhje që nuk ju zhgënjen.

35,000L

Bazuar në 1 vlerësim

4.0 i përgjithshëm
0
1
0
0
0

Shto një vlerësim

  1. MyronLiaxy

    single chat sites
    free dating

    MyronLiaxy