Makinë libërlidhje Combo

(1 shqyrtim nga klient)

Makinë libërlidhje Combo mekanike është një nga libërlidhësit më të mirë dhe cilësor.
Makina Combo është gjithashtu i aftë të punojë deri në 13-18 fletë letre (në varësi të trashësisë së letrës) në një kohë dhe librat deri në 2 cm të trashë. Përbëhet nga material metalik i fortë.
Një zgjedhje që nuk ju zhgënjen.

9,000L

Bazuar në 1 vlerësim

4.0 i përgjithshëm
0
1
0
0
0

Shto një vlerësim

  1. grulpxlwsa

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    grulpxlwsa