,

Fletore Trendyline


Fletoret Trendyline të madhësisë A5 (të zakonshme) me 96 fletë me kapak me ngjyra të ndryshme. Këto fletore I gjeni në versionet shkrimi ose matematike. Fleta e tyre është mjaftueshëm e lëmuar që ju apo fëmijët tuaj ta keni shumë komode në të shkruar. Të bukura në dukje dhe mund ti mbani pa mbështjellse duke iu kursyer kohë dhe para. I gjeni me ḉmime fantastike.

75L

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Fletore Trendyline”

Nuk ka komente akoma.