Palstelinë Modeling Clay

(29 shqyrtime nga klientë)

Plastelinë për femijë për përdorim ne shkollë ose në aktivitetet e tyre jashtëshkollore. Punohet lehtë dhe ka shumë sasi brënda paketimit. Me të mund të krijoni pafundësi gjërash.

100L

Bazuar në 29 vlerësime

3.2 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Palstelinë Modeling Clay”

Nuk ka komente akoma.