Kompast BC-170

(1 shqyrtim nga klient)

Kompast I thjeshtë plastik me majë metalike dhe me laps. Me ngjyra të ndryshme.

20L

Bazuar në 1 vlerësim

4.0 i përgjithshëm
0
1
0
0
0

Shto një vlerësim

  1. nmnwflqsos

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    nmnwflqsos