,

Bojra Druri Carioca të holla

(2 shqyrtime nga klientë)

Bojra druri Carioca të holla-12 copë dhe 24 copë. Trupi gjashtëkëndor. Ngjyra të ndritshme. Të sigurt dhe rezistent ndaj rënies. Diametri i majës Ø 3 mm.

Bazuar në 2 vlerësime

2.5 i përgjithshëm
0
1
0
0
1

Shto një vlerësim

  1. Macrale

    Macrale

  2. Macrale

    Macrale