Dosje me dorezë


Është e organizuar në formë çante dhe është shumë e lehtë është e paisur me doreze plastike dhe sustë për mbylljen e sigurtë. Fëmijët tuaj mund ta përdorin si dosje në klasë por edhe si cantë e vogël dore për në kurse. E dizenjuar me personazhe vizatimorë për vajza dhe djem .

220L

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Dosje me dorezë”

Nuk ka komente akoma.