Kurbalinja 4318


Vizore plastike drejtëkëndëshe 30cm. Në brëndësi ka forma rrethi të përcaktuar dhe më diametër apo gradë. E përshtatshme për studentë ose dhe fëmijë.

150L

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Kurbalinja 4318”

Nuk ka komente akoma.