, ,

Lodër druri Domino

(1 shqyrtim nga klient)

Domino druri me shumë ngjyra për fëmijë mbi 3 vjeç. Kompozoni shtëpi, rrjeshta, puzzle, shkronja, numra dhe çdo gjë tjetër që do iu duket lojë. Domino është një lojë që të bën inteligjent dhe të mëson me rregulla në grup. Provoje ti I pari dhe mësoi shokët të luajnë me ty.

600L

Bazuar në 1 vlerësim

4.0 i përgjithshëm
0
1
0
0
0

Shto një vlerësim

  1. MyronLiaxy

    free adult personals
    dating site

    MyronLiaxy