, ,

Sticky Nano


Sticky Nano është një përbërje plasteline modeluese në formë topi që nuk thahet dhe mund të përdoret sa herë të dëshironi. Mund të krijoni cdo gjë, te dizenjoni cdo pikturë ,të bëni dedikime. Nuk është toksike apo e dëmshme.

100L

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Sticky Nano”

Nuk ka komente akoma.