Formuese metalike makina


Nëse babai juaj është lodhur duke I humbur vidat, çelësat dhe cdo gjë tjetër nga kutia e veglave zgjidhjen ua japim ne. Tani cdo fëmijë I apasionuar pas bashkimit të pjesëve metalike dhe krijimit te makinave te llojeve dhe madhësive të ndryshme mund të ketë lodrën Metal Models. Të gjitha mjetet që iu duhen i keni brënda paketimit. Fillo të kuptosh pjesët e makinës që në të ardhmen të krijosh vetë makinën tënde. Tregoi babai tend që dhe ti je një mekanik i vërtetë.

580L1,000L

Spastroje
Permasa

e Vogel, e Mesme, e Madhe

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Formuese metalike makina”

Nuk ka komente akoma.