Lego Friends

(1 shqyrtim nga klient)

Legot janë lojra shumë zhvilluese për fëmijët pasi kërkojnë shumë vëmendje. Legoja Friends për vajza vjen me 1178 copëza të vogla që presin për tu formuar nga ju. Një lodër që fut dhe prindërit në botën e femijës. Legoja është një arsye që prindi të kalojë një kohë efektive me femijën. Kjo lego vetë nga emri friends tregon që duhet ndërtuar në grup dhe kjo iu mëson fëmijëvë frymën e bashkëpunimit. E përshtatshme për fëmijë 6-12 vjeç. Rrisni imagjinatën dhe kreativitetin e fëmijëve duke dhuruar këtë lego.

5,800L

Bazuar në 1 vlerësim

1.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
1

Shto një vlerësim

  1. nym397411flebno

    mis397411rtjuny Z0BivLy w0wn 9IT9aul

    nym397411flebno