Lego Happy Princess


Legot janë lojra shumë zhvilluese për fëmijët pasi kërkojnë shumë vëmendje. Legoja Happy Princess për vajza vjen me 667 copëza të vogla që presin për tu formuar nga ju. Një lodër që fut dhe prindërit në botën e femijës. Legoja është një arsye që prindi të kalojë një kohë efektive me femijën. E përshtatshme për fëmijë 6-12 vjeç. Rrisni imagjinatën dhe kreativitetin e fëmijëve duke dhuruar këtë lego.

3,900L

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Lego Happy Princess”

Nuk ka komente akoma.