Lego My Friend


Legot janë lojra shumë zhvilluese për fëmijët pasi kërkojnë shumë vëmendje. Legoja My Friend për vajza vjen me 236 copëza të vogla që presin për tu formuar nga ju. Një lodër që fut dhe prindërit në botën e femijës. Legoja është një arsye që prindi të kalojë një kohë efektive me femijën. E përshtatshme për fëmijë 6-14 vjeç.

1,800L

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Lego My Friend”

Nuk ka komente akoma.