Loder Druri Laptop


Ky është një laptop druri multifunksional qe lejon fëmijët të miksojnë të gjitha pjesët magnetike mbi tabelen e bardhë. Pas saj është dërrasa e zezë ku mund të vizatojnë. Lapustil, fshirëse, shkumësa dhe çdo produkt që iu duhet gjendet në paketim. Kompozimi I detajeve do e bëjë fëmijën tuaj më kreativ.

700L

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Loder Druri Laptop”

Nuk ka komente akoma.