Lodra druri me forma gjeometrike

(2 shqyrtime nga klientë)

Lodër druri për fëmijë mbi 36 muajsh. Lodra është e gjitha material druri shumë I përshtatshëm për këtë grupmoshë. Lodra ka 15 forma të ndryshme gjeometrike të cilat duhet të sipas menyrës së duhur shufrat e drurit. Mësojuni format dhe ngjyrat fëmijëve tuaj duke luajtur. E krijuar për të kordinuar lëvizjen duar-sy. Tani çdo gjë është më e thjeshtë për ju, mjafton të bëni zgjidhjen e duhur.

1,000L

Bazuar në 2 vlerësime

1.5 i përgjithshëm
0
0
0
1
1

Shto një vlerësim

  1. Macrale

    Macrale

  2. Macrale

    Macrale