Paulinda Glitter Girls


Glitter Girls
Një produkt me një shumëllojshmëri të gjërave që mund të bëni. Në paketim ju do të gjeni ngjyrat,pajisje të tjera që iu duhen për të bërë krijimin, si dhe një përshkrim foto që do të tregojë hap pas hapi atë që duhet të bëni për të ndërtuar lodren brenda paketimit. Lëreni krijimin tuaj në ajër që të thahet.

Karakteristikat e produktit:
Thahet në ajër
Nuk i duket pjekje
Ekstra i lehtë
I butë dhe fleksibël
Jo toksik

270L

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Paulinda Glitter Girls”

Nuk ka komente akoma.