,

Piano Fantasy

(2 shqyrtime nga klientë)

Piano e madhe për fëmijë.Një lodër jo vetëm argëtuese por një udhërrëfyese drëjt zhvillimit artistik të fëmijës tuaj. Kjo piano vjen në versionin 3D që cdo vogëlush të ndihet artist. Nëse fëmija juaj nuk di si të luajë atëherë pianoja dhe tastet e saj me drita që ndizen sipas melodisë do e ndihmojnë për të krijuar vijën melodike. Fëmija do të zhvillojë imagjinatën, veshin muzikor dhe do të mësojë duke u argëtuar. Dhurata më e bukur për fëmijët.

4,000L

Bazuar në 2 vlerësime

1.5 i përgjithshëm
0
0
0
1
1

Shto një vlerësim

  1. eqylvqzide

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    eqylvqzide

  2. oxychole

    Ensure Your Essay The Perfect Size. When its 200 to 250 words, then neglect add your five hundred word composition. Lots of software won’t so much as accept significantly a lot more compared to the limitation. Do stress in case your composition looks small, When there is a upper limit. https://aussieessaywriters.org/schools-prepare-21st-century/

    oxychole