, ,

Pikturo allçinë


Piktorët e vegjël tani mund të krijojnë vetë pikturën e tyre. Piktura është e ndërtuar më allçi dhe figurat apo dizenjot janë me reliev të ngritur sipas formës apo tipit te dizenjove. Janë për fëmijë mbi 3 vjeç. Piktura vjen me setin e saj: 8 ngjyrat me të cilat mund të ngjyrosni, penelin, mbajtësen e piktures. Mëso, pikturo, krijo vetëm me një produkt.

700L

Spastroje
Modeli

1, 2, 3, 4, 5, 6

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Pikturo allçinë”

Nuk ka komente akoma.