, ,

Pikturo me allçi


Piktorët e vegjël tani mund të krijojnë vetë orën e dhomës së tyre. Kjo orë është e ndërtuar më allçi dhe figurat apo dizenjot janë me reliev të ngritur sipas formës apo tipit të orës. Janë për fëmijë mbi 5 vjeç. Ora vjen me setin e saj: 8 ngjyrat me të cilat mund të ngjyrosni, penelin, akrepat e orës dhe mbajtësen e saj. Mëso, pikturo, krijo vetëm me një produkt.

750L

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Pikturo me allçi”

Nuk ka komente akoma.