, ,

Tabele magnetike dhe dërrasë e zezë 3018


Tabelë me dy versione magnetike dhe dërrasë e zezë. Brënda paketimit do të gjeni shkumësat, fshirësen dhe lapsin magnetik. Fëmijët tuaj do të argëtohën dhe mësojnë. Jepi fëmijës tënd një kohë produktive.

500L

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Tabele magnetike dhe dërrasë e zezë 3018”

Nuk ka komente akoma.