, , ,

Tabele Whiteboard me këmbë 7099

(3 shqyrtime nga klientë)

Tabelë whiteboard me këmbë. Në njërën anë tabelë dhe në anën tjetër ka veprime matematikore. Në paketim gjeni markerin dhe fshirësen.

500L

Bazuar në 3 vlerësime

2.3 i përgjithshëm
0
1
0
1
1

Shto një vlerësim

  1. Macrale

    Macrale

  2. Macrale

    Macrale

  3. Macrale

    Macrale