, ,

Bllok Cartolandia A4


Bllok Cartolandia të madhësisë A4 me kapak me ngjyra të ndryshme. Këto I gjeni në versionet shkrimi ose matematike. Fleta e tyre është mjaftueshëm e lëmuar që ju apo fëmijët tuaj ta keni shumë komode në të shkruar. Të bukura në dukje dhe mund ti mbani pa mbështjellse duke iu kursyer kohë dhe para. I gjeni me ḉmime fantastike.

320L580L

Spastroje
Masa

200 Flete, 300 Flete, 400 Flete

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Bllok Cartolandia A4”

Nuk ka komente akoma.