, ,

Bllok Trendyline me spirale

(1 shqyrtim nga klient)

Blloku Trendyline i madhësisë A5 (të zakonshme) me kapak me ngjyra të ndryshme. I gjeni në versionet shkrimi ose matematike. Fleta e tyre është mjaftueshëm e lëmuar që ju apo fëmijët tuaj ta keni shumë komode në të shkruar.Të bukura në dukje dhe mund ti mbani pa mbështjellse duke iu kursyer kohë dhe para. I gjeni me ḉmime fantastike.

55L

Bazuar në 1 vlerësim

2.0 i përgjithshëm
0
0
0
1
0

Shto një vlerësim

  1. uusgwekspn

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    uusgwekspn