,

Fletore Cartolandia


Fletoret Cartolandia të madhësisë A5 (të zakonshme) me kapak me ngjyra të ndryshme. Këto fletore I gjeni në versionet shkrimi ose matematike. Fleta e tyre është mjaftueshëm e lëmuar që ju apo fëmijët tuaj ta keni shumë komode në të shkruar. Kapakët e tyre janë material kartoni me shkëlqim që i bën ato të bukura në dukje dhe mund ti mbani pa mbështjellse duke iu kursyer kohë dhe para. I gjeni në trashësi të ndryshme dhe sigurisht me mime fantastike.

20L25L

Spastroje
Masa

32 Flete, 56 Flete

Bazuar në 0 vlerësime

0.0 i përgjithshëm
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që e vlerëson “Fletore Cartolandia”

Nuk ka komente akoma.